/Vejoptretning af Bøgeskovvej

Vejoptretning af Bøgeskovvej

Kære beboere i Vejlby Sogn

Tak for en flot indvielse af cykelstien på Bøgeskovvej og Egeskovvej.

Der er sket mange forandringer på Bøgeskovvej og Egeskovvej, og vi er ikke helt færdige endnu.

Vi er opmærksomme på, at der er problemer med sand og sten, der skylder ud på Bøgeskovvej og cykelstien, især i området mellem Nederhøllsvej og motortrafikvejsbroen. Vi forsøger at finde løsninger på problemet.

Vejen mellem Nederhøllsvej og motortrafikvejsbroen skal laves, så den bliver god at køre på. Vi har sat en rådgiver i gang med at se på projektet, men der er lidt flere udfordringer end forventet. Derfor kan vi endnu ikke fortælle, hvornår vi går i gang med at rette vejen op. Når vi ved mere, får I besked.

Tak for hjælpen.

Fredericia Kommune

Vej & Park

www.fredericia.dk